Helminen Extra

Tässä blogissa on legacysukuuni Helmisiin liittyviä Extroja. Itse Helmisten tarinaa pääset lukemaan sivussa olevasta linkistä!

23.8.06

15. sukupolven perijä -äänestys


Miten Helmisten elämä jatkuukaan tästä eteenpäin? Kenestä tulee perijä? Tällä kertaa Sinä pääset vaikuttamaan siihen!

Äänestys on päättynyt!
Tulokset:
Pinja: 46% äänistä (86 ääntä)
Pinni: 26% äänistä (49 ääntä)
Pilvi: 17% äänistä (31 ääntä)
Petra: 11% äänistä (20 ääntä)
Yhteensä ääniä tuli huimat 186.



Alla on esiteltynä kaikki neljä ehdokasta, joista voit äänestää omaa suosikkiasi perijäksi. Äänestys tapahtuu gallupissa, joka löytyy esittelyjen alta. Aikaa äänestää on tiistaihin 29.8. klo 12.00 asti. Siihen mennessä eniten ääniä saaneesta ehdokkaasta tulee Helmisten 15. sukupolven perijä!

Jos tämä sujuu hyvin, äänestyksiä saattaa tulla myöhemmin lisää :) Voit äänestää vain yhden kerran. Kommentteja äänestyksestä voit jättää klikkaamalla sivu alakulmasta linkkiä "x comments" (jossa x:n tilalla on sen hetkisten kommenttien lukumäärä) ja sitten kirjoittamalla kommenttisi aukeavalle sivulle.

Esittelyissä paljastetaan myös nelikon isät, joiden kuvat löydät sukupuusta!


Ensimmäinen ehdokas perijäksi on Pinja, Kertun esikoinen. Pinjan isä on Kertun ensirakkaus Santeri, salaperäinen alienkomistus! Kaunotar muistuttaa lapsista eniten äitiään ulkonäöllisesti, hänessä on enemmän perinteisiä Helmisten piirteitä kuin muissa lapsissa. Luonne Pinjalla on seuraava:
Sottapytty/siisti: 7
Ujo/menevä: 8
Laiska/toimelias: 5
Vakava/leikkisä: 1
Marisija/kiltti: 10
Pinja on horoskoopiltaan Kalat ja hän on nelikosta vakavin ja kiltein. Tavoitteena Pinjalla on suosio ja hän tahtoo isona Julkkiskokiksi.


Toinen ehdokkaista on Pinni, kalpea kaunotar. Pinnin isä on naapurustoon muuttanut komea poikamies Anssi, jonka kanssa Kertun nähtiin pelehtivän heti isänsä vanhainkotiin muuton jälkeen. Pinni muistuttaa Pinjaa vähemmän äitiänsä saatuaan isänsä pienen nenän. Pinnin luonne on tällainen:
Sottapytty/siisti: 6
Ujo/menevä: 9
Laiska/toimelias: 6
Vakava/leikkisä: 4
Marisija/kiltti: 6
Horoskoopiltaan Pinni on Oinas ja on nelikon tasaluonteisin. Pinnin on perhetavoitteinen ja hän tahtoo viettää Kultavuosipäivää.


Kolmas ehdokas on Petra, jonka isä on Kertun ensimmäisen yksityiskoulun rehtori Amatius Antikainen. Petra peri myös isänsä nenän (joka muistuttaa aikalailla 8. sukupolven perijän Eetun puolison Mauran ja heidän tyttäriensä neniä), mutta on siitä huolimatta hurmaava nuori neiti! Luonnetta Petralla on seuraavasti:
Sottapytty/siisti: 1
Ujo/menevä: 9
Laiska/toimelias: 5
Vakava/leikkisä: 7
Marisija/kiltti: 3
Petra on Leijona ja tytöistä kaikkein sottapytyin ja marisijoin. Petran tavoitteeksi tulee tieto, mutta elämäntavoitetta ei ole vielä tiedossa.


Viimeinen (muttei vähäisin!) ehdokas on Pilvi. Pilven isä on perheen osakunnan kotiapulainen Tomi-Petteri Lampi, jonka kanssa Kerttu muhinoi postilaatikolla Pinjan yllättäessä hänet ja joka oli Kertun 20. pelehtimiskumppani. Isältään tyttö peri muita siskoja leveämmän hymyn. Pilven luonne on tämä:
Sottapytty/siisti: 10
Ujo/menevä: 7
Laiska/toimelias: 4
Vakava/leikkisä: 7
Marisija/kiltti: 5
Pilvi on horoskoopiltaa Kauris ja siskoksista kaikkein siistein, ujoin ja laiskin, vaikkei kovin ujo tai laiska olekaan. Pilvi tulee saamaan Pinnin tavoin perhetavoitteen, mutta elämäntavoitetta ei häneltäkään vielä tiedä.

Äänestä nyt suosikkiasi! Gallupista puuttuu ä -kirjainten pisteet, sillä se ei tue ääkkösiä, mutta älkää antako sen häiritä :)

4 Comments:

  • At 24/8/06 17:45, Anonymous Anonyymi said…

    Hei. :)
    Ensiksi kai pitäs sanoo että tosi hyviä nuo kaikki osat . :)
    Aloitin noiden lukemisen.. joskus keväällä - kesällä (-06) kai . En muista. Mutta kaikki osat olen lukenut. Tosi hyvä tarinaa. :)
    Äänestin muuten Pinjaa, se on vain.. niin kiva kai. :D
    En tiedä, mutta kuitenkin.

     
  • At 29/8/06 12:16, Blogger Nina said…

    Kiitos kommentistasi ja kehuistasi kummajainen :) Nyt on sitten äänestys päättynyt ja Pinja voitti ylivoimaisesti!

     
  • At 2/9/06 16:53, Anonymous Anonyymi said…

    kiva , kerkiän lukee vielä enne muuttoa

     
  • At 23/9/06 14:22, Anonymous Anonyymi said…

    186 ääntä!!!!! :O

     

Lähetä kommentti

<< Home